BREAKING NEWS
latest

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε ο Στρατός των Σκοπίων – Διορία 10 ημέρες και μετά εμφύλιος πόλεμος


Πριν λίγο ο Σκοπιανός πρόεδρος Γκεόργκι Ιβάνοφ μίλησε περί ύψιστης ετοιμότητας των σκοπιανών ενόπλων δυνάμεων για την  προστασία , την εδαφική ακεραιότητα και ανεξαρτησία της ΠΓΔΜ», ενόψει των απειλών των Αλβανών για εμφύλιο πόλεμο μέσα στην χώρα σε μια επανάληψη του 2001 , μετά την διορία 10 ημερών που έχει δοθεί για το σχηματισμό κυβέρνησης .

Πρόκειται για καταιγιστικές εξελίξεις , οι οποίες λαμβάνουν χώρα στα γειτονικά Σκόπια λόγω του αδιεξόδου των προσπαθειών να σχηματιστεί κυβέρνηση υπό τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Ζ.Ζάεφ , εν μέσω απειλών από ΝΑΤΟ, ΕΕ και ΗΠΑ .

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε ο Στρατός των Σκοπίων – Διορία 10 ημέρες και μετά εμφύλιος πόλεμος - Εικόνα0

Την ίδια στιγμή ο φιλοδυτικός ηγέτης της αντιπολίτευσης με προτροπή της δύσης,  που επεμβαίνει απροκάλυπτα στην χώρα,  δίνει 10 ημέρες προθεσμία στον πρόεδρο Γ.Ιβανόφ , και μετά θα επέλθει το χάος και ο εμφύλιος πόλεμος.

«Το ίδιο το κράτος με δικό του στρατό  είναι πανέτοιμο με οποιοδήποτε κόστος για την προστασία της εδαφικής ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας των Σκοπίων»,  δήλωσε ο  πρόεδρος και ανώτατος διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, Γκεόργκι Ιβάνοφ, με την ευκαιρία της 25ης επετείου «Ramna Niva» που αφορά εορτή των εφέδρων.

Στην  στρατιωτική τελετή  παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Metodi Velickovski, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί του στρατού, και πολλοί άλλοι.

«Σήμερα, ένα τέταρτο του αιώνα , αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις. Αλλά διαθέτουμε  ισχυρές ένοπλες δυνάμεις που είναι ο προστάτης μας σε όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές απειλές,  το καμάρι των πολιτών και η ελπίδα για την ειρήνη στη χώρα », πρόσθεσε ο Ιβάνοφ.

«Ο στρατός μας έχει κάνει μια σημαντική συμβολή στην επίτευξη των υψηλότερων προτύπων στον τομέα της άμυνας, και αυτό δείχνει την επιτυχία του με την απόκρουση όλων των απειλών στα νότια σύνορα μας», συνέχισε  ο Σκοπιανός πρόεδρος.

«Από την ανεξαρτησία της μέχρι σήμερα, η ΠΓΔΜ  έχει μια σταθερή  πολιτική  οικοδομώντας  ένα σύστημα που επιτρέπει την πλήρη ενσωμάτωση της στο Ευρω-Ατλαντικό σύστημα , σύμφωνα με τα συμφέροντα τις ανάγκες και τις ευκαιρίες της χώρας.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε ο Στρατός των Σκοπίων – Διορία 10 ημέρες και μετά εμφύλιος πόλεμος - Εικόνα1

Ο μετασχηματισμός και ο εκσυγχρονισμός του συστήματος άμυνας είναι μια  ισχυρή δέσμευση και υποχρέωσή μας , παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες», κατέληξε  δήλωσε ο Ιβάνοφ δείχνοντας  σαφώς την αλβανική πλευρά και τα σχέδια για αιματοκύλισμα της χώρας  .


Σε χθεσινό άρθρο μας  με τίτλο (Ενεργοποιήθηκε ο UCK στα Σκόπια – Πρόεδρος Αλβανίας: «Θα προστατεύσουμε όσους μιλούν Αλβανικά» – Στόχος και η Ελλάδα), αναφέραμε ότι άγρια σκηνικά λαμβάνουν χώρα ήδη δίπλα στα ελληνικά σύνορα και στο κρατίδιο των Σκοπίων στο οποίο έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ενεργοποιηθεί σχέδιο πολεμικών επιχειρήσεων από τις δυνάμεις του UCK , οι οποίες τώρα ονομάζονται ANA, (αλβανικός απελευθερωτικός στρατός), λόγω αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε πολεμική ετοιμότητα τέθηκε ο Στρατός των Σκοπίων – Διορία 10 ημέρες και μετά εμφύλιος πόλεμος - Εικόνα2

Για τον λόγο αυτόν ετοιμάζονται και οι Αλβανοί τρομοκράτες του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου (KLA), σύμφωνα με πηγή κοντά στον πρόεδρο της ΠΓΔΜ  Γκιόργκε Ιβάνοφ, επειδή ο ίδιος αρνείται  να δώσει εντολή  σχηματισμού κυβέρνησης στην «μαριονέτα» των Αλβανών Ζόραν Ζάεφ, προειδοποιούν αξιωματούχοι ασφαλείας στα Σκόπια.

Οι Αλβανοί ετοιμάζουν να προκαλέσουν εμφύλιο  στην χώρα εφόσον δεν δοθεί η εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης , και στην συνέχεια να επέμβει το ΝΑΤΟ ή η ΕΕ για διασφαλίσει τα σχέδια που υπάρχουν για την χώρα αυτή,  αυτό είναι απόλυτα σίγουρα και  κυρίως τεκμηριωμένο.


pentapostagma.gr

« PREV
NEXT »

Τα νέα στο e-mail σου! ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!