ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

www.enoplos.com. Από το Blogger.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ENOPLOS ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΔ

28 Ιουνίου, 2017

Από την αρχή της δημιουργίας του Enoplos οι διαχειριστές αποφασίσαμε εκτός από θέματα ενημέρωσης για την Άμυνα και την Ασφάλεια να προβάλουμε και θέματα με διάφορα προβλήματα των Στελεχών των ΕΔ. Κατά καιρούς έχετε διαπιστώσει ότι βγάζουμε στον αέρα τέτοιου είδους δημοσιεύσεις είτε από την δική μας εμπειρία είτε από δικές σας παρεμβάσεις τις οποίες μας στέλνετε στο email της ιστοσελίδας μας.

Όλο αυτό τον καιρό δεν έχουμε λογοκρίνει  κανέναν, οτιδήποτε μας έχει σταλθεί και αφορά τα προβλήματα των στελεχών, το έχουμε προβάλλει άμεσα χωρίς διακρίσεις βαθμού, είτε μεγαλόβαθμου, είτε μικρόβαθμου, επίσης όπως θα έχετε διαπιστώσει, έχουμε βγάλει πολλά θέματα υπέρ των μικρόβαθμων και ειδικά ΕΜΘ και ΕΠ ΟΠ, διότι πιστεύουμε ότι επειδή είναι οι κάτω σειρές της στρατιωτικής πυραμίδας, σίγουρα θα έχουν και τα περισσότερα προβλήματα έναντι των ανώτερων στελεχών, δεν σας κρύβουμε μάλιστα, ότι κάποιοι μας παρότρυναν, να μην ασχοληθούμε με τους χαμηλόβαθμους και ειδικά με τους ΕΠ ΟΠ, λέγοντας ότι δεν αξίζουν και διάφορα άλλα που δεν έχει σημασία να τα αναφέρουμε, εμείς όμως ακούμε όλες τις απόψεις τις σεβόμαστε, αλλά δεν τις υιοθετούμε, θα στηρίζουμε πάντα όσο μπορούμε τους χαμηλόβαθμους, από όπου και αν προέρχονται, γιατί είναι το μέλλον μας, τα παιδιά μας, η ψυχή μας και προπαντός η ραχοκοκαλιά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Χτες λοιπόν, βγάλανε ένα τέτοιο άρθρο, υπέρ των χαμηλόβαθμων και κάποιο στέλεχος διαχειριστής σε μια ομάδα χαμηλόβαθμων στα κοινωνικά δίκτυα, πήρε το άρθρο μας και το χλεύαζε χωρίς να γνωρίζει ότι το άρθρο αυτό δεν ήταν δική μας ιδέα, αλλά προβληματισμός από συναδέλφους του, οι οποίοι μας τον μετέφεραν και εμείς απλά τους δώσαμε το βήμα να ακουστούν. Όταν του στείλαμε, με τον τρόπο μας μήνυμα, να μας πει και αυτός τους δικούς του προβληματισμούς,  ώστε να του δοθεί και εκείνου το βήμα να ακουστεί παραπέρα, το πήρε σαν απειλή, ότι θέλαμε να προδώσει τους συναδέλφους του και το χειρότερο από όλα χαχάνιζε, νομίζοντας έτσι θα λυθούν και τα προβλήματα του. Δεν τον παρεξηγούμε, είναι νεαρός, και το αίμα του βράζει,  βλέπει τα πράγματα με τα μάτια της νιότης και μεις κάποτε ίσως έτσι να συμπεριφερόμασταν σαν και αυτόν. 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Φίλε Βαγγέλη το μήνυμα μας δεν είχαμε άλλο τρόπο για να στο στείλουμε παρά μόνο ως άρθρο, το κατεβάσαμε αμέσως μόλις είδαμε ότι έλαβες το μήνυμα μας, είσαι εν ενεργεία και μάλιστα χαμηλόβαθμος, αισθανθήκαμε την υποχρέωση να σε προφυλάξουμε, γι αυτό και το κατεβάσαμε άμεσα για να μην έχεις προβλήματα με την υπηρεσία και είμαστε εμείς η αιτία. Η πρόσκληση μας πάντα ανοικτή σε σένα καθώς και σε κάθε Στέλεχος που θέλει να προβάλλει τους προβληματισμούς του.