ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΡΙΜΠΟΥΣ! Όλο το παρασκήνιο της απομάκρυνσης του Έλληνα ομογενή

Διαδώστε το

Η Ουάσιγκτον βοούσε εδώ και καιρό ότι ερχόταν εκκαθάριση στο περιβάλλον του Ντόναλντ Τραμπ και ότι μεταξύ αυτών που θα έβλεπαν την πόρτα της εξόδου θα ήταν και ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους.

Τελικά η ώρα έφτασε και ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του και την αντικατάστασή του από τον μέχρι σήμερα υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας, στρατηγός Τζον Κέλι.

Η απομάκρυνση Πρίμπους έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσιοποίηση σε αμερικανικά ΜΜΕ (New Yorker) επικοινωνίας του νέου διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Άντονι Σκαραμούτσι με δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Σκαραμούτσι καταφερόταν με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του, τότε, ανωτέρου του στο Λευκό Οίκο.

Την απόφασή του έκανε γνωστή μέσω του twitter, αμέσως μετά την κοινή πτήση των τριών (Τραμπ, Πρίμπους και Σκαραμούτσι) προς το Λόνγκ Αιλαντ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαρίστησε τον κ. Πρίμπους για τις υπηρεσίες του, σημειώνοντας ότι πέτυχαν πολλά μαζί και πως είναι περήφανος για αυτόν. Ανέφερε ότι διάδοχος του Πρίμπους είναι ο Τζον Κέλι, «ένας σπουδαίος Αμερικανός» και ένα «αστέρι της κυβέρνησής μου».

Ο Πρίμπους ο μόνος από το περιβάλλον Τραμπ που δεν είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο με τη Ρωσία ήταν το μυαλό της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ο οποίος τώρα  που δεν τον χρειάζεται τον ξεφορτώνεται.crashonline.gr

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!