ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠ'ΩΜΟΥ... ΣΤΟ "ΔΙ'ΕΥΧΩΝ"

Διαδώστε το
   

 Ο πρώην στρατιωτικός καί μάλιστα καριέρας ο Συνταγματάρχης (σε αποστρατία σήμερα) ο μάχιμος Ιωάννης Ψωμάς, που εχει υπηρετήσει σε πολλές υπηρεσίας, ενω υπήρξε εκ των καλυτέρων εκπροσώπων Τύπου των Ενόπλων Δυνάμεων, επί Αρχηγίας Φράγκου Φραγκούλη, μόλις αποστρατεύτηκε φόρεσε τα Τιμημένα Ράσα.

                  Εγκατέλειψε την ένδοξη και τιμημένη στρατιωτική στολή και ντύθηκε την εξίσου ένδοξη καί τιμημένη στολή (ας μου επιτραπεί αυτή η ονομασία...) του Ιερέα.

                  Μόλις πρίν λίγες ημέρες στο Ροτερνταμ στην Ολλανδία ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης  κ. Αθηναγόρας χειροτόνησε σε διάκονο τον π. Ιωάννη Ψωμά και λίγο αργότερα εγινε Πρεσβύτερος. Πήρε τόν επόμενο βαθμό της Εκκλησίας μας.


Κατά την είς Διάκονο χειροτονία του πρώην Συνταγματάρχη και νύν ιερέα π. Ιωάννη Ψωμά, ο Σεβασμιότατος κ. Αθηναγόρας τού είπε το καλώς ήλθες με αυτά τα λόγια.


  Κι'εγώ με τήν σειρά μου, αφού συγχαρώ τον Συνταγματάρχη για την ιερωσύνη του, αναφωνώ.
                Α  Ξ  Ι  Ο  Σ
Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

slider

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ