ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Εγκρίθηκε το κονδύλι για τα οικογενειακά επιδόματα δείτε πότε θα πιστωθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί!

Διαδώστε το

Κώστας Μιλόβας
Σύμφωνα με πληροφόρηση του κοινωνικού φορέα ΓΟΝΕΙΣ, ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη από την διεύθυνση Κλάδου επιδομάτων ΟΓΑ το αρχείο με τους δικαιούχους που θα λάβουν την Β δόση του Ενιαίου Επιδόματος Στήριξης Τέκνων και του Ειδικού Επιδόματος Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών. Από την πλευρά του υπουργείου Εργασίας υπεγράφη σήμερα από την υπουργό κα. Εύη Αχτσιόγλου η σχετική έγκριση δαπάνης ύψους 195 εκατομμυρίων ευρώ ως επιχορήγηση προκειμένου ο ΟΓΑ να προβεί στην καταβολή της Β δόσης των επιδομάτων του ν. 4093 και 4141.

Επισημαίνουμε ότι όπως ήδη το ΓΟΝΕΙΣ έχει ενημερώσει θα πληρωθούν μόνο όσοι αιτούντες υπέβαλλαν αίτηση Α21 έως και τις 30-06-2017 και εν συνεχεία οριστικοποιήθηκε ο έλεγχος των δηλώσεων τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, ενώ όσοι δικαιούχοι υπέβαλλαν αίτηση από την 1 Ιουλίου και μετά η επεξεργασία θα γίνει στη συνέχεια εν΄όψει της πληρωμής της δόσης του Γ τριμήνου. Σε ότι αφορά οφειλόμενα προηγούμενων ετών ο ΟΓΑ έχει ήδη επεξεργαστεί περισσότερες από 15 χιλιάδες αιτήσεις και τα επιδόματα θα καταβληθούν με την πληρωμή της Β δόσης 2017.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 ενώ τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στις δικαιούχες οικογένειες από το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουλίου  σε όσους δικαιούχους διαθέτουν κάρτα ανάληψης χρημάτων από τα ΑΤΜ των τραπεζών.


ΠΗΓΗ: goneis.info

Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!