ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Φρούρηση Μονάδων με Απαρχαιωμένα Συστήματα

Διαδώστε το

Η Φρούρηση των Μονάδων γίνεται ακόμη και σήμερα, με απαρχαιωμένα  συστήματα σκοπών, περιπόλων, ενεδρών, φυλακίων, σκύλων κλπ, άραγε πόσες εργατοώρες χάνονται, πόσο προσωπικό ταλαιπωρείται, πόσα χρήματα δαπανώνται τα έχει υπολογίσει ποτέ κανείς με ακρίβεια, οι Μονάδες πολλές, τα στρατόπεδα πολλά, και οι εκτάσεις τους συνολικά αχανείς.

Σκεπτόμενος τώρα κάποιος με άλλο μάτι, το θέμα της φρούρησης, ίσως σήμερα να μπορούν να εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα και να αποδεσμευτεί αρκετό προσωπικό, που απασχολείται με την φρούρηση, αν χρησιμοποιηθεί η σύγχρονη τεχνολογία σε όλες τις Μονάδες των ΕΔ, τα τεχνολογικά μέσα ασφαλείας σήμερα είναι και φθηνά και δίνουν μεγαλύτερη σιγουριά στη φρούρηση από ότι ο ανθρώπινος παράγοντας, επίσης και Στελέχη με ανάλογες ειδικότητες υπάρχουν, που να μπορούν να τα συντηρούν ακόμη σε κάποιες περιπτώσεις και να τα τοποθετούν.

Καλό είναι να γίνει από τα Γενικά Επιτελεία μια σοβαρή μελέτη γιατί διαθέτουν εξειδικευμένους Αξιωματικούς τεχνοκράτες οι οποίοι μπορούν για όλα αυτά που αναφέρουμε παραπάνω να υπολογίσουν όλες τις παραμέτρους κόστους, ασφάλειας, ανθρώπινου παράγοντα κλπ και είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η σημερινή τεχνολογία θα υπερτερήσει σε πολλά του απαρχαιωμένου σημερινού συστήματος φρούρησης.

Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ