ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ 360 ΜΟΙΡΩΝ (VIDEO)

Διαδώστε το

Μέλη των Ειδικών Επιχειρήσεων της Αεροπορίας των ΗΠΑ πραγματοποιούν εκπαίδευση σε μεγάλη ποικιλία αντικειμένων, προκειμένου να είναι σε θέση να εκτελέσουν αποστολές απέναντι στις πλέον αντίξοες συνθήκες και απειλές.

Μπορούν να αναπτυχθούν οπουδήποτε στον κόσμο σε οποιαδήποτε στιγμή με στόχο να φέρουν εις πέρας το στόχο τους. Οι μέθοδοι διείσδυσης σε εχθρικό έδαφος είναι πολλοί.

Ρίψη με αλεξίπτωτα, ελευθέρας, θαλάσσιο άλμα, καταρρίχιση με τη μέθοδο Fast Rope, άφεση λέμβου στο νερό με τη μέθοδο Helo Casting κ.α

Ειδικά όμως όσων αφορά τους διασώστες μάχης της Αεροπορίας η αποστολή τους είναι να διασώζουν ζωές με αποτέλεσμα να απαιτείται μια σειρά από δράσης όπως η ανάπτυξη σε επικίνδυνη περιοχή, η σταθεροποίηση τραυματία, η περισυλλογή του, η απομάκρυνση σε ασφαλή θέση και η διάσωση του με ελικόπτερο.

Όλα αυτά τα αντικείμενα δράσης προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις και εικόνες για όσους επίλεκτους υπηρετούν σε αυτού του είδους τις μονάδες.

Με τη χρήση όμως καμερών 360 η απεικόνιση της δράσης αποκτάει νέα διάσταση επιτρέποντας σε όλους να «βιώσουν» την εμπειρία ενός μέλους των Ειδικών Δυνάμεων από άλλη «οπτική γωνία».

thinknews.gr/

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!