ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Άλλο Αρχηγός την περίοδο "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" και άλλο Αρχηγός την περίοδο 'ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΠΙΣΩ'

Διαδώστε το

Βλέπουμε κατά καιρούς δημοσιεύματα, τα οποία κατηγορούν για αδράνεια προς τα μεγάλα προβλήματα του προσωπικού, από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα να έχει στοχοποιηθεί αρκετές φορές, ένας άξιος  Αξιωματικός Αρχηγός Γενικού Επιτελείου.

Κανείς όμως από τους επικριτές, σε διάφορα κατά καιρούς άρθρα τους, δεν λαμβάνει υπ όψιν του, τα σημερινά σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας και στις αναλύσεις τους, υπάρχει μόνο χολή και δυσμενή σχολιασμοί προς τα πρόσωπα που έχουν επωμισθεί στην παρούσα φάση να ηγούνται των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παρακολουθούμε την ηγεσία, να προσπαθεί καθημερινά, να επιτελέσει το δύσκολο έργο της, να παίρνει σβάρνα τις ακριτικές Μονάδες, να δίνει κατευθύνσεις, να προσπαθεί να λύσει προβλήματα όχι από τους τέσσερις τοίχους ενός ψυχρού γραφείου του Γενικού Επιτελείου, αλλά κατευθείαν στην πηγή του προβλήματος  στην Μονάδα που επισκέπτεται, να χτυπά φιλικά και πατερικά την πλάτη των στελεχών και των στρατευμένων παιδιών μας, δείχνοντας τους την αμέριστη εκτίμηση που τους αξίζει, ως σύγχρονοι ακρίτες και υπερασπιστές της εδαφικής μας ακεραιότητας.

Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι το να είσαι Αρχηγός σε περιόδους "του Τσοβόλα δώστα όλα" είναι εύκολο να γίνεσαι αγαπητός, δίνεις και είναι όλοι ευχαριστημένοι, το δύσκολο είναι, το οποίο μάλιστα χρειάζεται να είσαι παντελονάτος, όταν είσαι Αρχηγός την περίοδο "του τσοβόλα δώστα όλα πίσω" και θέλεις να δώσεις, αλλά δεν μπορείς, γιατί έχεις περιορισμό στα οικονομικά και σημαντικές απειλές από τους γείτονές σου και ο νοών νοειτω.

Μήνυμα Enoplos: Δεν θέλουμε με το παρόν άρθρο να χαϊδέψουμε αυτιά και ηγεσίες, απλά καταγράφουμε την αλήθεια, όπως εμείς την βλέπουμε και την βιώνουμε καθημερινά, από την επικαιρότητα στο στρατιωτικό ρεπορτάζ.


Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!