ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Που πάμε ; Η οικονομία της χώρας στηρίζεται σκόπιμα (;) στην παραοικονομία και στο μαύρο χρήμα μέρα με την ημέρα

Διαδώστε το

Μια παράλληλη οικονομία αναπτύσσεται στην χώρα , στο «μαύρο σκοτάδι »

Το κράτος γνωρίζει και αποδέχεται ότι , η υπέρ φορολόγηση θα οδηγήσει στην φοροκλοπή. Γνωρίζει παράλληλα ότι , οι μηχανισμοί ελέγχου δεν θα μπορέσουν ποτέ να αντεπεξέλθουν σοβαρά . Είναι δλδ σαν να κλείνει το μάτι στους κάθε λογής …. παρανόμους και οικονομικούς εγκληματίες .

Οι χιλιάδες παράνομες οικονομικές δραστηριότητες , αφορολόγητες συναλλαγές , εικονικές συναλλαγές , φορολογήσεις ανύπαρκτων ή εικονικών αξιών , οι φοροαπαλλαγές με τις ευλογίες του νόμου ( π.χ η μεταβίβαση ακινήτου σε φτωχότερο συγγενή για πληρωμή μικρότερου φόρου ) ,κ.α , είναι αδύνατο να ελεγχθούν από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς οι οποίοι στην καλύτερη , βεβαιώνουν μόλις το 8% των παραβάσεων επί του συνόλου

Τα κυκλώματα , οι ¨ομάδες προστασίας ¨ , τα δίκτυα , οι εγκληματικές οργανώσεις , βρίσκονται στον ¨ανθό της νιότης τους ¨ , ενώ απασχολούν χιλιάδες «εργαζόμενους » , που δεν θα φωνάζουν , ψωμί – παιδεία – ελευθερία .

Στα τουριστικά νησιά και στους γνωστότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας , ήτοι στον καθρέπτη της Τουριστική μας βιομηχανίας , η διακίνηση κάθε λογής ναρκωτικών , τα νταβατζηλίκια και η προστασία , η 9 μορφές πορνείας , οι εκβιασμοί , η παράνομη διακίνηση προϊόντων , από αλκοόλ έως ψυχότροπα , κ.α , σε συνδυασμό με την απουσία ελέγχων ( ανύπαρκτη η Τουριστική αστυνόμευση ) τη διαχείριση τους εκτός από έλληνες , από Αλβανούς , Σέρβους και κάθε λογής εθνικότητας νόμιμης ή παράνομης διαμονής , δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία χρόνια

Τα ποσά που διακινούνται είναι αστρονομικά στον κόσμο του σεξοτουρισμού , του ναρκοτουρισμού και του αλκοολ- τουρισμού .

Ο Τουρισμός της Ελλάδας αιμορραγεί οικονομικά στο εξωτερικό και υπάρχει πλέον συγκυριακά . Την ημέρα που τα αλλοδαπά Τουριστικά γραφεία – που φέρνουν κόσμο στην Ελλάδα – αποφασίσουν να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους θα τελειώσει και αυτός , ενώ , η παράνομη οικονομική διείσδυση αλλοδαπών τουριστικών επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων ΜΕΣΑ στο Ελληνικό Τουριστικό προϊόν – που δεν έχει προηγούμενο – θα τον αποτελειώσει .

Ο τελευταίος πυλώνας της Οικονομίας μας , εξαγοράζεται , εκβιάζεται και ¨κλέβεται ¨ όλο και περισσότερο .

Η διαχείριση του μεταναστευτικού από την άλλη , έχει μετατραπεί σε οικονομική εκμετάλλευση . Απίστευτοι τύποι βγάζουν με δεκάδες τρόπους μαύρα χρήματα εκμεταλλευόμενοι το δράμα των μεταναστών , το ιδιότυπο καθεστώς που βρίσκονται και την απουσία ελέγχων.

Οι αλλοδαποί στην χώρα έχουν ¨αφεθεί ελεύθεροι ¨να βγάζουν χρήματα , όπως μπορούν , από πωλήσεις CD σε παραλίες , έως πορνεία και διακίνηση κάθε ¨μαύρου¨ προϊόντος

Η συστημική διαφθορά ( που αφορά τα δομικά στοιχεία οργανισμών και υπηρεσιών ) έχει διπλασιαστεί . Η υψηλή διαφθορά που αφορά ως επί το πλείστον πολιτικούς και επιχειρηματίες και το γνωστό «τρίγωνο του διαβόλου » , είναι στο απυρόβλητο αφού , οι ελεγκτικοί μηχανισμού ( αστυνομία . ΣΔΟΕ κ.α ) δεν τολμούν να ακουμπήσουν τα ¨μεγάλα ψάρια ¨, καθώς τους διακατέχει όλο και περισσότερο μια διάθεση απραξίας παράλληλα …. τα τυπικά και πολύ .

Το λαθρεμπόριο από καπνοβιομηχανικά προϊόντα , έως καύσιμα είναι πλέον το αγαπημένο χόμπι των … ελλήνων που είδαν να τους κλείνουν το μάτι . Προϊόντα μαϊμού , τρόφιμα ανεξέλικτα τις περισσότερες φορές , παραεμπόριο , διαδικτυακές αγοραπωλησίες , μαύρη εργασία κ.α , έρχονται να συμπληρώσουν το πάζλ εδώ.

Στόχος πλέον σε κάθε συναλλαγή είναι , η φοροκλοπή , η φοροαποφυγή , το ξέπλυμα και η διακίνηση μαύρου χρήματος .
Ποιό είναι όμως το πλέον επικίνδυνο ;

Η αστυνομία και γενικά η αστυνόμευση , η δικαιοσύνη και οι υπηρεσίες δίωξης τέτοιων εγκλημάτων , γίνονται όλο πιο ποιο εχθρικοί σε αυτήν την ¨κλεπροκουλτούρα ¨ που καλλιεργείται .

Δημιουργείται η πεποίθηση ότι ¨εμποδίζουν ¨ την οικονομική ανάταση της χώρας , που αποπειράται με τέτοιες τακτικές .
Έτσι , ροκανίζονται αυτοί οι πυλώνες και εξασθενούν , δέχονται τεράστιες πιέσεις και προβοκάτσιες , ενώ παράλληλα καλλιεργείται μια ασέβεια και ανυπακοή στους νόμους

Συνειδητοποιήσετε την παγίδα μέσα στην οποία ( με ευθύνη όλων σας ) μας έχουν ρίξει και φτιάξετε ¨εθνικές ομάδες ¨ χωρίς δεύτερη σκέψη , εκεί που πρέπει .

Αν δεν μπορείτε κι να δεν μπορέσετε , είστε ΟΛΟΙ κατώτεροι των περιστάσεων .

Μην είστε ΕΣΕΙΣ που στα χέρια σας θα «ξεφτιλιστεί » ιστορικά , μια παγκόσμια πολιτισμική δύναμη …. η Ελλάδα .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com

Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!