ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Η αξιοπιστία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, για μία ακόμη φορά, τίθεται εν αμφιβόλω

Διαδώστε το

Ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία σύμφωνα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο,  ανέρχεται στα 34 δις ευρώ, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:  

«Η αξιοπιστία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, για μία ακόμη φορά, τίθεται εν αμφιβόλω. 

Στις 6 Δεκεμβρίου 2016, ο κ. Καμμένος δήλωνε, από το βήμα της  Βουλής, ότι τα έσοδα από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ΥΠΕΘΑ θα ανέλθουν στα 300 εκατ. ευρώ, για το 2017, και θα σταθεροποιηθούν στα 400 - 500 εκατ. ευρώ, τα επόμενα έτη. 

Στις 22 Αυγούστου 2017, η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ) ανακοίνωσε ότι τα έσοδα της αξιοποίησης, μέχρι σήμερα για το έτος 2017, ανέρχονται μόλις σε 650 χιλιάδες ευρώ!

Οι αριθμοί διαψεύδουν τον κ. Καμμένο, ο βαθμός αποτελεσματικότητας του οποίου συγκεντρώνει χαμηλό μονοψήφιο αριθμό». Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!