ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς: Δολοφονία Τάσου Ισαάκ και Σολωμου Σολωμου... Μαύρη επέτειος σε Κύπρο και Ελλάδα

Διαδώστε το

Μαύρη επέτειο έχουμε σήμερα σε Κύπρο και Ελλάδα. Είναι η δολοφονία του Τάσου Ισαάκ από τα αποβράσματα των Γκρίζων Λύκων στη νεκρή ζώνη της Κύπρου. Λίγες ημέρες μετά ακολούθησε η άνανδρη δολοφονία του Σολωμού Σολωμού από τον Κενάν Ακίν, έποικο, πρώην αξιωματικό του τουρκικού στρατού και υπουργό του ψευδοκράτους!

Φωτογραφία του Konstantinos Ziazias.


Ο Τάσου Ισαακ και ο Σολωμου Σολωμου αγωνίστηκαν και έδωσαν την ζωη τους για τα ιδανικά του Ελληνισμου . Για ελευθερια και εθνικη Ανεξαρτησία . Εδωσαν την ζωη τους για την Ελληνικη Σημαια , το σύμβολο του Εθνους που κάτω απο την σκιά του ομονοούν ολοι οι Ελληνες , έδωσαν την ζωη τους για τα ιερά και τα όσια του Εθνους που τους εμφύσησαν οι γονείς και οι δάσκαλοι τους .

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ .

Ευχή όλων μας να γίνουν τα υποδείγματα αγωνιστικότητας και πατριωτισμού για την κοινωνία μας ,και κάποτε τα σχολεια μας να διδάσκουν τον ηρωισμό και την αγαπη για την Πατριδα ,για την ΕΛΛΑΔΑ αυτών των απλών παιδιών ,αυτών των ΗΡΩΩΝ και να γίνουν τα υποδείγματα της νεολαίας μας . 

Δεν ειναι δυσκολο ,απλά απαιτειται εθνικη έπαρση ,που ειναι απόλυτα αναγκαία αυτη την εποχη για την χωρα μας , για την κοινωνία μας .

Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!