ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΝΤΡΟΠΗ... ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ - ΕΜΘ & ΕΠ ΟΠ

Διαδώστε το

Πληροφορίες που έφθασαν στον Enoplo, αναφέρουν ότι στα σχέδια κάποιων συνδικαλιστών των ΕΔ είναι να αποκλείσουν από τα ΔΣ των Ενώσεων τους, τα Στελέχη που προέρχονται από Εθελοντές του Ν. 1974, τους ΕΜΘ και τους ΕΠ ΟΠ.


Εάν οι πληροφορίες αυτές αληθεύουν, δείχνουν μία κατάσταση ανεπίτρεπτη, για ορισμένους συνδικαλιστές ( ευτυχώς όχι όλοι )  και το τι τελικά αντιπροσωπεύουν, όταν γίνεται αυτός ο απαράδεκτος αποκλεισμός, των συγκεκριμένων κατηγοριών Στελεχών, που καθημερινά δίνουν τον ιδρώτα τους εδώ και πολλά χρόνια στις Μονάδες που υπηρετούν, για να βγει το υπηρεσιακό έργο καθώς αρκετοί από αυτές τις κατηγορίες, που έχουν ήδη εμπλακεί με τα συνδικαλιστικά, έχουν αποδείξει περίτρανα, αξίες και σημαντικό έργο ως εκπρόσωποι εργαζομένων, που κάποιοι άλλοι ούτε στα ποιο τρελά τους όνειρα δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν.

Ελπίζουμε, η πληροφορία μας αυτή τελικά να μην ευδοκιμήσει και να επικρατήσει η σύνεση, η λογική και προπαντός η ενότητα μεταξύ των Στελεχών των ΕΔ, ας καταλάβουν επιτέλους κάποιοι ότι οι ΕΔ, δεν είναι τσιφλίκι κανενός και καμιάς κατηγορίας στελεχών για να λειτουργήσουν χρειάζεται και ο Στρατιώτης και ο Στρατηγός.... 


Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ