ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Διπλά Συντάξιμα ( Χρόνος ασφάλισης )

Διαδώστε το

Του Ταξχου εα Βασίλειου Νικολόπουλου προέδρου ΠΟΣ

Έχει πάλι προκύψει σε δημοσιεύματα, το θέμα "διπλά συντάξιμα". Θεωρώ ότι το θέμα είναι ξεκάθαρο. Ο ν.4387/2016 προβλέπει στο Άρθρο 15 "Χρόνος ασφάλισης" ...

Ο λογιζόμενος στο διπλάσιο χρόνος συντάξιμης υπηρεσίας των υπαλλήλων−λειτουργών του Δημοσίου και των στρατιωτικών, καθώς και οι αναγνωριζόμενοι πλασματικοί χρόνοι ασφάλισης, σύμφωνα με τις διατάξεις της συνταξιοδοτικής νομοθεσίας του Δημοσίου, όπως αυτές ίσχυαν κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος". 

Επομένως για όσους έχουν συντάξιμα (και όχι πλασματικά, μην το μπερδεύουμε, δεν μας αφορά), θεωρώ ότι θα ισχύσουν κανονικά και θα ληφθούν υπόψη στον επανυπολογισμό των συντάξεων. 

Αυτή είναι και η διαβεβαίωση που έχω. Περισσότερα όμως όταν θα δημοσιοποιηθεί η σχετική εγκύκλιος, διότι είναι γεγονός πλέον ότι θα πρέπει να βλέπουμε επίσημα διατυπωμένες τις ρυθμίσεις και σε εγκυκλίους, για να είμαστε σίγουροι !!!

Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!