ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Στρατιωτικός έσωσε πολίτη από άγρια επίθεση σκύλου

Διαδώστε το

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες μέρες στην περιοχή της Κυψέλη προς τη Νεάπολη Ξάνθης όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος, που φαίνεται ότι ήταν δεσποζόμενος, βγήκε από αυλή και επιτέθηκε σε πολίτη που περπατούσε με τη σύζυγό του.

Για καλή του τύχη, από το σημείο περνούσε ο Γ. Στογιαννίδης, στρατιωτικός που ειδικεύεται στα σκυλιά και κατάφερε να απομακρύνει το ζώο, γλιτώνοντας τον άτυχο άνδρα, πριν τα συνεχή δαγκώματα αποβούν μοιραία. Ο Γ. Στογιαννίδης περιγράφει σε τηλεοπτική του δήλωση:

“Στις 8.30 μ.μ. ένας μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε σε ένα ζευγάρι. Αφού πέρασα την κόρη μου στο απέναντι πεζοδρόμιο, προσπάθησα να αποτρέψω τα δαγκώματα πάνω στον κύριο και ενώ το σκυλί  ήταν σε παραλήρημα. Τον απομάκρυνα αλλά ο σκύλος επανήλθε και δεύτερη φορά. Μετά από λίγο κατάφερα να τον πάρω ενώ το θύμα πρόλαβε να μπει σε ΙΧ και έφυγε στο Νοσοκομείο. Η κόρη μου είχε έρθει προς το σημείο και εν μέσω σοκ και φώναζε για βοήθεια ενώ είχε μαζευτεί κόσμος. Εφάρμοσα κάποιες τεχνικές και κράτησα το σκύλο μακριά από επιθέσεις» αναφέρει.

Όπως σημειώνει όμως, ο σκύλος ήταν δεσποζόμενος και βγήκε από μια αυλή σπιτιού, εκφράζοντας ερωτηματικά για τον τρόπο που έγινε αυτό. Τόσο ο Γ. Στογιαννίδης, ο οποίος δέχτηκε κάποια χτυπήματα από το σκύλο, όσο και η κόρη του είναι καλά στην υγεία τους αν και σοκαρισμένοι από το περιστατικό.
Ο κύριος που δέχθηκε την επίθεση νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.
ΠΗΓΗ: https://xanthi2.gr

Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!