ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Πάντα πρωτοποριακός ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΣ Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός!

Διαδώστε το

Από την αρχή της δημιουργίας του Enoplos, το γραφείο τύπου του ΓΕΣ και ο επικεφαλής του, Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός, μας απάντησαν πρόθυμα, ακόμη και σε ακατάλληλες ώρες και ημέρες, για οποιαδήποτε ερώτημα ή θέμα και αν τους ρωτήσαμε, ώστε να ενημερώνουμε και μεις με την σειρά μας, έγκυρα τους αναγνώστες μας.

Διαπιστώσαμε στην πορεία, το εξαιρετικό έργο, του εν λόγου γραφείου, στην ενημέρωση του κόσμου, για το έργο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, σήμερα είδαμε, κάτι το πολύ πρωτοποριακό από το γραφείο τύπου και του επικεφαλής του, να φτιάχνει λογαριασμό στο Instagram, ώστε έτσι να ανοίγεται το ΓΕΣ, στον ευρύ κόσμο, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Είμαστε απόλυτα σίγουροι, ότι ο Συνταγματάρχης Νίκος Φανιός, έχει σε πολλά ακόμη να μας εκπλήξει ευχάριστα, του ευχόμαστε ολόψυχα, να είναι πάντα δυνατός και γερός, ώστε να εκτελεί το έργο που του έχει ανατεθεί, με αυτό τον εξαιρετικό τρόπο!

Ακολουθείστε το Γενικό Επιτελείο Στρατού στο instagram στο παρακάτω link


Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!