ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έφτασε επιτέλους το πυροσβεστικό ελικόπτερο στον Έβρο

Διαδώστε το

Με περισσότερο από 2 μήνες καθυστέρηση, ικανοποιήθηκε το αίτημα των τοπικών αρχών του Έβρου, έπειτα από τις έντονες διαμαρτυρίες, για την έλευση του πυροσβεστικού ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης.

Το ρωσικό ελικόπτερο τύπου Kamov 32c, έφτασε στην Αλεξανδρούπολη, χθες, Κυριακή 13 Αυγούστου, το απόγευμα και θα μείνει ως το τέλος της αντιπυρικής περιόδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς ανέφερε: 

"Στην καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών στην περιοχή μας, θα συνδράμει από σήμερα, στο έργο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας, το ρωσικό ελικόπτερο τύπου Kamov 32c.

Το πυροσβεστικό ελικόπτερο προσγειώθηκε χθες στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης, μετα και τις έντονες διαμαρτυρίες μας, για το σοβαρό έλλειμα που υπήρχε επί 2,5 μηνες στον τομέα της αεροπυρόσβεσης, στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης".

Ευτυχώς έως τώρα, εκτός από μία - δυό περιπτώσεις που χρειάστηκαν εναέρια μέσα για κατάσβεση φωτιάς, κυλάει μια σχετικά ήσυχη αντιπυρική περίοδος στον Έβρο και ευχή όλων είναι να παραμείνει έτσι!

Όλια Γκαντανίδου
e-evros.gr/

Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!