ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ: Κάηκε σπίτι ηλικιωμένων – Εκρήξεις σε ταβέρνα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε το

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα πύρινα μέτωπα σε Αναφωνήτρια, Βολήμες και Πόρτο Βρώμη στη Ζάκυνθο με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στο πρώτο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στην Αναφωνήτρια έχει καταστραφεί ολοσχερώς μια παλαιά κατοικία όπου διέμεναν δύο ηλικιωμένοι ενώ σοβαρές ζημιές έχει υποστεί ταβέρνα. Αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι άκουσαν εκρήξεις από μπουκάλες υγραερίων που βρίσκονται στο κατάστημα.
Η φωτιά έχει περικυκλώσει το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου. Υπάρχουν αναφορές ότι ένα μέτωπο της φωτιάς κινείται προς την περιοχή του Ναυαγίου.

Οι δύο νέες εστίες που ξέσπασαν περίπου 5 χιλιόμετρα από την μεγάλη φωτιά της Αναφωνήτριας δείχνουν καλύτερη εικόνα. Την ίδια ώρα, στις Βολήμες τα δύο μέτωπα που είναι ενεργά μαίνονται στις περιοχές Σκούτα και Πελιλόμποι.

Οι αρχές του νησιού προχώρησαν στην άμεση εκκένωση του χωριού Αναφωνήτρια καθώς η μεγάλη φωτιά έχει φτάσει στα πρώτα σπίτια του χωριού και έχει καταστρέψει σπίτια και ένα εστιατόριο. Στο Πόρτο Βρώμη οι φλόγες έφτασαν μέχρι το λιμάνι και η Πυροσβεστική αναγκάστηκε να απομακρύνει 25 οχήματα με τουρίστες.

(Με πληροφορίες από imerazante)

fotia-anafonitria

fotia-anafonitria-05

fotia-anafonitria-07

fotia-anafwnitria1-web
crashonline.gr/

Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!