ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Στρατός «βάζει πλάτη» για τη συντήρηση σχολικών υποδομών στη Θράκη

Διαδώστε το

Με ανακοίνωσή τους, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, και προσωπικά ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Κεραμάρης, ενόψει της ολοκλήρωσης των εργασιών συντήρησης του διδακτηρίου του 6/θέσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Γλαύκης, ευχαριστούν το Δ΄ Σώμα Στρατού και ιδιαιτέρως τον Διοικητή του, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, για την άμεση ανταπόκριση στο αντίστοιχο αίτημά τους που αφορούσε συγκεκριμένα στη συντήρηση του κτιρίου και στην προσθήκη υποδομών για την εξυπηρέτηση μαθητών με ειδικές ανάγκες.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «η στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στην υπηρεσία μας και στο Δ΄ Σώμα Στρατού, συνεχίζεται με την εκτέλεση ενός ευρύτατου φάσματος εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων που εξυπηρετούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των κατοίκων της Θράκης και ιδιαίτερα των μειονοτικών πληθυσμών».

Τα απαιτούμενα κονδύλια έχουν διατεθεί στο Δ΄ Σώμα Στρατού από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνου Καμμένου.
ΠΗΓΗ: inkomotini.gr/

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!