ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ας αφήσουμε τις κρίσεις των Αρχηγών και ας ασχοληθούμε με τα Στελέχη!

Διαδώστε το

Γράφει η συντακτική ομάδα του Enoplos

Για τις κρίσεις των Αρχηγών έγινε μεγάλη συζήτηση, για το αν θα αντικατασταθούν σύντομα ή όχι, για τα προβλήματα των Στελεχών όμως δεν μιλάει κανένας μας, καμία συζήτηση, μόνο κάτι ψηλά από εδώ και από εκεί, τα οποία τα περισσότερα, δίχως ουσία.

Βλέπουμε συχνά αυτοκτονίες Στελεχών με οικογένειες και παιδιά ασχολούμαστε την πρώτη μέρα μετά σιωπή.

Βλέπουμε Στελέχη να εξαθλιώνονται οικονομικά όπως φυσικά συμβαίνει σε όλη την ελληνική κοινωνία και εκεί σιωπή.

Βλέπουμε Στελέχη να αγωνιούν για τις μεταθέσεις τους που αργούν να τους κοινοποιηθούν λόγο μαγειρεμάτων και εκεί σιωπή.

Βλέπουμε Στελέχη να απαξιώνονται από πολιτικά κατεστημένα ως αντιπαραγωγικοί και τεμπέληδες και εκεί σιωπή.Βλέπουμε Στελέχη να δίνουν από τους πενιχρούς μισθούς τους χρήματα για στολές, φόρμες, άρβυλα κλπ και εκεί σιωπή.

Βλέπουμε Στελέχη να βάζουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους λόγο των πεπαλαιωμένων μέσων  που είναι αναγκασμένοι να χειρίζονται και εκεί σιωπή.

Βλέπουμε Στελέχη που κοιτούν έκπληκτοι να καταστρατηγούνται διαταγές περί ισονομίας και να καλοπερνάνε κάποιοι άλλοι στην πλάτη τους με ευεργετικές τοποθετήσεις και εκεί σιωπή.

Βλέπουμε Στελέχη που είναι μακρυά από τις οικογένειες τους λόγο μετάθεσης και να αγωνιούν για την οικογένεια τους και τα παιδιά τους και εκεί σιωπή.

Βλέπουμε Στελέχη να παρακαλάνε για να νοικιάσουν ένα σπίτι στην περιοχή που μετατίθενται σε πολλές περιπτώσεις σε εξωφρενικά υψηλές τιμές λόγο ανάγκης και εκεί σιωπή.

Βλέπουμε Στελέχη να βοηθούν το κοινωνικό σύνολο σε περιόδους εκτάκτων αναγκών και να μην τους το αναγνωρίζει έμπρακτα η ελληνική πολιτεία και εκεί σιωπή.

Βλέπουμε Στελέχη να έχουν αβεβαιότητα για τα γεράματα τους λόγο των συνεχιζόμενων αρνητικών νομοσχεδίων για το ασφαλιστικό τους και εκεί σιωπή.

Βλέπουμε Στελέχη που δίνουν την ζωή τους σε καιρό ειρήνης και οι οικογένειες τους να μην μπορούν να πάρουν την μικρή σύνταξη του θανόντος και εκεί σιωπή.

Βλέπουμε πολιτικούς να χτυπούν την πλάτη στα Στελέχη φιλικά αλλά όταν πάνε στη Βουλή να τους κατακρεουργούν με αυτά που ψηφίζουν και εκεί σιωπή.

Μπορούμε να γράψουμε εκατοντάδες ΒΛΕΠΟΥΜΕ, αλλά θα κουράσουμε, γι αυτό σταματάμε εδώ, ας ασχοληθούμε όλοι εμείς, που έχουμε το βήμα, με τα πραγματικά προβλήματα των Στελεχών, μήπως μπορέσουμε να μειώσουμε τα  ΒΛΕΠΟΥΜΕ και ας αφήσουμε τους Αρχηγούς να κάνουν αυτό που τους έχει εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός ανεπηρέαστοι από κάθε είδους παιχνίδια.

Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!