ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ουρά κάνουν οι «Επενδυτές» να μας αρπάξουν τα «F-16 block 30» για ένα κομμάτι ψωμί …Που καταντήσαμε!

Διαδώστε το

“Ουρά” για την αγορά των Ελληνικών F-16 block 30,τα οποία βγάλαμε στο σφυρί για ένα κομμάτι ψωμί …Κάνουν οι «Επενδυτές «που σε  άλλη περίπτωση  οι δημοκράτες της Κυβέρνησης θα τους ονόμαζαν  Κοράκια !

Μετά την Κροατία που εμείς στείλαμε ήδη την προσφορά για 12 Μαχητικά  ζητώντας απο 9-12 εκ ευρώ αλλά και 9 να πάρουμε ευχαριστημένοι θα είναι κάποιοι  στο ΥΠΕΘΑ και στο ΥΠΟΙΚ…Πλακώσαν και τα ΗΑΕ

Σύμφωνα  με το militaire.gr και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θέλουν να μας  πάρουν όλα τα F-16 block 30 της ΠΑ! Η πληρωμή μάλιστα μπορεί να γίνει με δύο τρόπους,όπως λένε οι πληροφορίες.

Ο ένας είναι με χρήματα,τα οποία θα “αφαιρεθούν” από το κόστος εκσυγχρονισμού των F-16.Το ΓΕΑ έχει εντάξει το ζήτημα της πώλησης αεροσκαφών στο αίτημα που έχει στείλει στις ΗΠΑ για τον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών.


Ο δεύτερος τρόπος είναι τα ΗΑΕ να  πληρώσουν τα F-16 block με …Mirage 2000-9!...Μέχρι και την τέλος της δημοπρασίας δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη και τους Τούρκους να μας κάνουν προσφορά !

Με τους δήθεν φίλους μας τους Γάλλους να ρίχνουν στο τραπέζι εξωπραγματικές τιμές για την  αναβάθμιση των Ελληνικών  Μιράζ τίποτε δεν αποκλείεται …

Πρώην Αρχηγός του ΓΕΑ που ήταν ανένδοτος στην πώληση των Μαχητικών ,η ιστορία δεν είναι τωρινή, είχε τότε χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι  και έριξε τέτοια  επιχειρήματα, που έβαλαν τότε τέλος στις σκέψεις για πώληση των Μαχητικών μας ,που τα αγοράσαμε με το αίμα του Ελληνικού Λαού


Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ