ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Επίσκεψη Διοικητή 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ στην Περιοχή Ευθύνης της XVI Μ/Κ ΜΠ

Διαδώστε το

Tην Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU – OHQ, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή Ευθύνης της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI Μ/Κ ΜΠ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ»).


Επισκέφθηκε Στρατηγεία Σχηματισμών της Μεραρχίας, Μονάδες και Φυλάκια και παρακολούθησε αριθμό εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, όπου διαπιστώθηκε η υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, το εξαίρετο ηθικό και η αισιοδοξία που διακατέχουν το προσωπικό.
Επιπρόσθετα, παρέστη στην τέλεση τρισάγιου που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του ΕΠΥ Λοχία (ΜΧ) Θεοχάρη Γεωργίου, ο οποίος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στις 22 Σεπτεμβρίου 1995, εκτελώντας εργασίες εκκαθάρισης ναρκοπεδίου.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!