ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Κύπριος πολιτικός καταγγέλλει την διάλυση της Εθνικής Φρουράς: «12ωρες σκοπιές – Προσέλαβαν 3.000 επαγγελματίες και τους έφυγαν οι 1.000»

Διαδώστε το

Ο υποψήφιος για τις Προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου του 2018 και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, κατήγγειλε σήμερα μια σειρά καταστάσεων που πλέον επικρατούν στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου, οι οποίες ουσιαστικά παραπέμπουν σε διάλυση του αξιόμαχου και του ηθικού στις περισσότερες μονάδες.

Ο υποψήφιος για τις Προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου του 2018 και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, κατήγγειλε σήμερα μια σειρά καταστάσεων που πλέον επικρατούν στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου, οι οποίες ουσιαστικά παραπέμπουν σε διάλυση του αξιόμαχου και του ηθικού στις περισσότερες μονάδεςΣυγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος αναφερόμενος στις «τυμπανοκρουσίες» της κυβέρνησης περί εκσυγχρονισμού και δημιουργίας ενός ευέλικτου στρατεύματος, αντέτεινε πως ουσιαστικά η κυβέρνηση έχει διαλύσει την Εθνική Φρουρά.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ μάλιστα ανεφέρθη σε περιπτώσεις που κληρωτοί Εθνοφρουροί καλούνται να καλύψουν τα τεράστια κενά που έχουν πλέον δημιουργηθεί, ένεκα και της μείωσης της θητείας σε 14 μήνες, με σκοπιές μέχρι και 12 ωρών, ενώ αναφορά έκανε και στο πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» για τον σκοπό – κούκλα που είχε τοποθετηθεί σε φυλάκιο της γραμμής αντιπαράταξης. Όλα αυτά καταγγέλλει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ συνέβησαν καθαρά προς άγραν ψήφων κατά τη παρελθούσα προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.
pentapostagma.gr


Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!