ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ/ΣΕΠΤ 2017

Διαδώστε το

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ. ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΕΛΙΤ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ 2375 ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΧΡΟΝΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ...ΑΛΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ Ή ΤΟΥ ΙΡΑΚ Ή ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΕΠΙ ΚΑΝΤΑΦΙ 'Η ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΠΙ ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ.

2)ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ. Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ. Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1718-1874-2371 ΚΑ. ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΝΤΟΝΓΚ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΓΙΑΛΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ Η ΜΟΣΧΑ - ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ-, ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΟΝΓΚ ΜΠΙΟΝΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΝΓΚΙ ΡΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ , ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ . Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ, ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ.3)ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΕΣ, ΚΛΙΜΑΚΩΤΕΣ, ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ, ΕΞΑΥΛΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ. Η Β.ΚΟΡΕΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΝΕΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ. ΗΔΗ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ...ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΚΙΝΑ-ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ....

4)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ 1953.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ. ΑΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ , ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ....ΤΩΝ 11 ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΠΕΚΙΝΟ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ. ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ...


Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ