ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

«Οριστική Απόλυση, Στέρηση Βαθμού και Μεταφορά στην Τάξη του Στρατιώτη, Ανθυπασπιστή του Στρατού Ξηράς»

Διαδώστε το

Με πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε την οριστική απόλυση, τη στέρηση του βαθμού και τη μεταφορά στην τάξη του Στρατιώτη, του Ανθυπασπιστή Υγειονομικού Λάσκου Σωτήριου του Παναγιώτη (ΑΜ: 68771), που γεννήθηκε το έτος 1984 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Από την επομένη της κοινοποίησης του παρόντος Προεδρικού Διατάγματος, για βαρύτατα πταίσματα περί την υπηρεσία και τη πειθαρχία, καθώς και παραπτώματα που αφορούν στη στρατιωτική τιμή, σε εκτέλεση της από 12-05-17 τελεσίδικης γνωμοδότησης του Δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε με την υπ' αριθμ. ΕΠ Φ. 453.11/05/380828/Σ.828/04-02-17 διαταγή του ΓΕΣ/Β1(ΔΙΜΣΠΡΟ)/5β, για τους λόγους που αναφέρονται στην παραπάνω γνωμοδότηση.
Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!