ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Εκπαίδευση Έρευνας και διάσωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε το

Την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, στη Λέσβο, Διημερίδα Έρευνας – Διάσωσης (Ε-Δ), με τη συμμετοχή στελεχών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ-ΕΛ. ΑΚΤ), μελών της Frontex από τη Βουλγαρία, την Ιταλία, την Κροατία και τη Μεγάλη Βρετανία, του Υποδιοικητή του Αεροπορικού Τομέα του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Ε-Δ και εθελοντών ξένων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Refugees Rescue).Την πρώτη ημέρα πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις και παρουσιάσεις για θέματα Ε-Δ, ενώ τη δεύτερη πραγματοποιήθηκε πρακτική άσκηση στη διαχείριση περιστατικού διάσωσης παράνομα εισελθέντων  ατόμων σε θαλάσσια περιοχή 4 ν.μ. νότια του νησιού, με τη συμμετοχή τριών πλωτών μέσων (ενός πλωτού ανοιχτής θαλάσσης και δύο πλωτών ναυαγοσωστικών) του ΛΣ – ΕΛ-ΑΚΤ, ενός ελικοπτέρου Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας και τριών πλωτών μέσων της Frontex.

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!