ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Καμμένος, τα στρατόπεδα, οι δήμαρχοι και το νταβατζιλίκι!

Διαδώστε το

Μέτωπο με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους δημάρχους ανοίγει ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος με αφορμή την παραχώρηση των στρατοπέδων... Και το άνοιξε το μέτωπο κατά την διάρκεια της συνέντευξης στη ΔΕΘ όταν ξεκαθάρισε ότι οι δήμοι μπορούν να πάρουν τα στρατόπεδα αλλά... νταβατζιλίκι όχι!!

Πρέπει να πληρώσουν... Να καταβάλλουν δηλαδή το 5% της αντικειμενικής αξίας, όπως προβλέπεται και στον σχετικό νόμο, ο οποίος παρέχει αυτή την δυνατότητα.“O νέος νόμος που ψηφίστηκε δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να δώσει το 5% της αντικειμενικής αξίας των στρατοπέδων και να παραχωρηθεί για 99 χρόνια.

Υπάρχουν τοπικές κοινωνίες που δεν το θέλουν. Να σας πω κάτι και λυπάμαι γι αυτό όπως με το Δήμαρχο Σερρών.... Παρότι συμφωνήσαμε για το χώρο που θα πολεοδομηση, έρχεται τώρα και λέει δεν θέλω για 99 χρόνια, θέλω να μου το χαρίσεις.

Βεβαίως και εμείς θέλουμε να αξιοποιηθούν τα στρατόπεδα από τις τοπικές κοινωνίες,.... αλλά νταβατζιλίκι να το πάρει από το Ταμείο των στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων αντί για 99 χρόνια, κατά κυριότητα και να μη δώσει τίποτα , δεν γίνεται. Έχω την υποχρέωση να προστατεύσω τις Ένοπλες Δυνάμεις.....”, ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος και ήδη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ανάβουν φωτιές.
epiruspost.gr


Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ