ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

"Πατέρα, δε μπορώ να τους εγκαταλείψω" - Ο ΗΡΩΑΣ Στρατιώτης ΠΖ Β. Ραχούτης στο "ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ"

Διαδώστε το

17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

"Δε μπορώ να τους εγκαταλείψω"

Αυτό έλεγε στον πατέρα του, τις τελευταίες του στιγμές ο Στρατιώτης ΠΖ, Βασίλης Ραχούτης στην τελευταία του τηλεφωνική επικοινωνία από το μοιραίο "Εξπρές ΣΑΜΙΝΑ".

Παλεύοντας μαζί με τους 19 συναδέλφους του, κόντρα στα μανιασμένα κύματα αρνήθηκε να εγκαταλείψει, προσπαθώντας να σώσει μωρά παιδιά και μανάδες απ'τον βέβαιο θάνατο.Σαν χθες, συμπληρώθηκαν 17 ολόκληρα χρόνια από το τραγικό ναυάγιο που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους μεταξύ άλλων και στον ΗΡΩΑ Στρατιώτη του Πεζικού Βασίλη Ραχούτη...

Τα ερωτήματα παραμένουν ακόμα αναπάντητα, ενώ οι μνήμες του τραγικού συμβάντος μένουν άσβεστες στα μυαλά και τις ψυχές των οικογενειών των θυμάτων αλλά και όσων επέζησαν από την τραγωδία του "ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ"...

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

ΠΗΓΗ: stratiotikos.gr/Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!