ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Στολές Στελεχών Χωρίς Διακρίσεις!

Διαδώστε το

Σύμφωνα με τους κανονισμούς στολών, των Γενικών Επιτελείων, υπάρχουν και τα αντίστοιχα παράσημα, μετάλλια, διαμνημονεύσεις τα οποία τους έχουν απονέμει  και τα φέρουν, στις στολές τους. Αυτά εκτός ορισμένων, που υπάρχουν, για αποστολές στο εξωτερικό ή εξαίρετες πράξεις, όλα τα υπόλοιπα, δίνονται σήμερα, που βρισκόμαστε σε ειρηνική περίοδο, με τα χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας, σε συνάρτηση, με τον βαθμό που κατέχουν.

Εδώ τώρα έχει δημιουργηθεί το εξής παράδοξο, στελέχη που προέρχονται από Σχολές Αξιωματικών, να είναι φορτωμένοι παράσημα,  μετά από κάποια χρόνια υπηρεσίας και σε πλήρη αντίθεση, στελέχη που προέρχονται, από ΑΣΣΥ,  ΕΜΘ και ΕΠ ΟΠ να έχουν ένα μετάλλιο, με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η εντύπωση, της απαξίωσης των χαμηλόβαθμων στελεχών.Μία πρόταση, που κάνουμε εμείς στο enoplos.com, είναι ότι μπορούν να θεσμοθετηθούν, από τα Γενικά Επιτελεία, νέα μετάλλια, παράσημα, διαμνημονεύσεις, για τους χαμηλόβαθμους, εντελώς διαφορετικά, από αυτά των Στελεχών, που προέρχονται από τις σχολές Αξιωματικών, αφού θέλουν καλώς ή κακώς να ξεχωρίζουν, αλλά να είναι σε ποσότητα ίσα, σε όλα τα στελέχη, με τα ίδια χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας, δεν προσφέρουν, ώστε να δικαιώνονται ηθικά, μόνο κάποιες κατηγορίες στελεχών, προσφέρουν όλοι και δικαιούνται, να μην φαίνονται στον έξω κόσμο, όταν φέρουν την στολή τους, σαν τους φτωχούς συγγενείς...

Φυσικά, εξαιρούμε όλους τους Ανώτατους Αξιωματικούς, που είναι πρέπων και απαιτείται, να ξεχωρίζουν, έναντι των όλων υπολοίπων στελεχών.
Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!