ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΔΕΘ: Τα «μυστικά» της... παραλλαγής!!! (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε το

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το ΓΕΕΘΑ

Μία σειρά εξαιρετικά εντυπωσιακών φωτογραφιών έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ από τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (82η ΔΕΘ), από τις οποίες μία «ενότητα» αφορά την αμφίδρομη, διαδραστική, σχέση των ΕΔ, στη συγκεκριμέμνη περίπτωση του προσωπικού της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», με τα μικρά παιδιά-επισκέπτες του περιπτέρου.

Βλέπουμε γυναικεία στελέχη της Ταξιαρχίας, με υπομονή και χαμόγελο, να μυούν στα μυστικά της παραλλαγής τα μικρά παιδάκια που με τους γονείς τους επισκέπτονται το περίπτερο των ΕΔ στη ΔΕΘ.Ασφαλώς πολύ καλή κίνηση και με ελαχιστότατο κόστος, αλλά πολύ χαμόγελο, δείχνει μία άλλη όψη του Στρατού.Και που ξέρει κανείς.

Μετά από μερικά χρόνια, μπορεί οι «θέσεις να έχουν αντιστραφεί, και κάποια από τα σημερινά παιδάκια αυτά, να είναι στη θέση των στελεχών.
parapolitika.gr Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!