ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

«ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ» Απίστευτες απειλές Βόρειας Κορέας σε Ιαπωνία

Διαδώστε το

Η Βόρεια Κορέα απείλησε με χρήση πυρηνικών όπλων για να «βυθίσει» την Ιαπωνία και να εξαλείψει τις ΗΠΑ σε «στάχτες και σκοτάδι», για την υποστήριξή τους στη νέα απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας κατά της Πιονγιάνγκ, όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας (KCNA).Η απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, προβλέπει την ενίσχυση των διεθνών κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας, μετά την έκτη πυρηνική δομική που πραγματοποίησε στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η Επιτροπή για την Ασία και τον Ειρηνικό που διαχειρίζεται τις εξωτερικές σχέσεις της Βόρειας Κορέας, αλλά και την άσκηση προπαγάνδας, ζήτησε την διάλυση του Συμβουλίου Ασφαλείας, το χαρακτηρίζοντας το «όργανο του διαβόλου» που απαρτίζεται από «διεφθαρμένες» χώρες που ακολουθούν τις διαταγές των ΗΠΑ.
crashonline.gr


Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ