ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ… ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ!!!

Διαδώστε το

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την 95η επέτειο της νίκης των Τούρκων κατά των Ελλήνων στην Μικρά Ασία και όπως φαίνεται την… μνήμη των μεγάλων σφαγών στον ελληνικό χριστιανικό πληθυσμό, θέλησαν να γιορτάσουν στην περιοχή Erdek, στην νομαρχία του Balıkesir, αυτή την φορά αντί να σφάζουν χριστιανούς να… σφάζουν αγριογούρουνα!Όπως αναφέρεται για την επέτειο της μεγάλης νίκης κατά των Ελλήνων το 1922, έγινε διαγωνισμός για το ποιος θα σκοτώσει το μεγαλύτερο αγριογούρουνο της περιοχής. Πολύ πρωτότυπο πράγματι, που όμως έτσι δείχνει πως το αιμοβόρο αίσθημα καλά κρατεί.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην τελετή της απονομής των επάθλων στους νικητές, δηλαδή σε αυτούς που σκότωσαν τα μεγαλύτερα αγριογούρουνα, παρέστηκαν βουλευτές από όλα τα μεγάλα τουρκικά κόμματα πλην του φιλοτουρκικού.

Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!