ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

«ΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕΡΙΑ!» Πτήση – Επίδειξης από τον Τούρκο Αρχιστράτηγο

Διαδώστε το

Προφανώς θέλοντας να δώσει μια απάντηση, (αλλά και να τονώσει το πεσμένο ηθικό των πιλότων), στην πτήση των Ελλήνων, αρχηγού ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ που πέταξαν με F-16 στις 31 Αυγούστου πάνω από το Αιγαίο, ο Τούρκος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Τουρκίας πραγματοποίησε χτες, 6/9, επιδεικτική πτήση με F-16.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος αρχιστράτηγος πραγματοποίησε επίσκεψη στην αεροπορική βάση του Εσκίσεχίρ, (από όπου απογειώνονται τα τουρκικά F-16 για να κάνουν τις παραβιάσεις τους στο Αιγαίο), σε τελετή που έγινε και στην οποία επίσης παρέστηκαν οι αρχηγοί των όπλων : ΓΕΣ, στρατηγός Yaşar Güler, ΓΕΝ, ναύαρχος Adnan Özbal και ΓΕΑ, πτέραρχος Hasan Küçükakyüz.
Στην τελετή ο Χουσουσί Ακάρ μίλησε στους Τούρκους πιλότους και αναφέρθηκε στα…επιτεύγματα της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, η οποία όμως τελευταία αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με σοβαρή έλλειψη πιλότων μετά τις εκκαθαρίσεις από το αποτυχόν πραξικόπημα.


Μετά το τέλος της ομιλίας ο Χουλουσί Ακάρ πραγματοποίησε και πτήση επίδειξης με ένα F-16D βομβαρδιστικό.
crashonline.gr/

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

slider

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ