ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έλληνας βετεράνος κηδεύεται με στρατιωτικές τιμές στην Τουρκία

Διαδώστε το

Ο Ηλίας Πανάγος που έλαβε μέρος στον πόλεμο των συμμάχων στην Κορέα με τα τουρκικά στρατεύματα πέθανε σε ηλικία 86 ετών.

Ένας από τους Έλληνες που έλαβε μέρος στον πόλεμο της Κορέας στις τάξεις του τουρκικού στρατού, ο Ηλίας Πανάγος κηδεύτηκε στην Ίμβρο με στρατιωτικές τιμές. Ο 86χρονος Έλληνας που άφησε την τελευταία του πνοή από φυσικά αίτια σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, κηδεύτηκε στο εκκλησάκι του Άη Γιώργη στο τούρκικο νησί, με στρατιώτες να μεταφέρουν το φέρετρο στο χώρο τέλεσης της λειτουργίας.Ο μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλος Δραγούνης χοροστάτησε της τελετής, στην οποία παραβρέθηκαν ο κυβερνήτης του νησιού Ορχάν Ταβλί, ο δήμαρχος της περιοχής, καθώς και ο Συνταγματάρχης και γενικός διοικητής της επαρχίας, Νετσμί Ιντσέ και άλλοι εκπρόσωποι του τουρκικού στρατού.


Ο Πανάγος, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, βρέθηκε στο μέτωπο της Κορέας, ως μέλος των στρατευμάτων της Τουρκίας και επέστρεψε στη γενέτειρά του ως βετεράνος. Η Τουρκία συμμετείχε στις συμμαχικές δυνάμεις που με ηγέτιδα την Αμερική πολέμησαν στην Κορέα μεταξύ 1950 και 1953.
news247.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!