ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΔΡ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ: ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

Διαδώστε το


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ /ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ ΧΘΕΣ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΣΤΑ ΒΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

2)ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ....

3)ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΣΑΝ.ΕΤΟΙΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ....

4)ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.5)ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΦΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.

6)Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η 69Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ.

7)ΕΝΤΟΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΕΟΥΛ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ1991.

8)ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ 4 ΠΥΡΟΒΟΛΑΡΧΙΕΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ THAAD ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ.

Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!