ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ: Γιατί καθυστέρησε και τι άλλαξαν για να “περάσει”

Διαδώστε το

Το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ δεν πέρασε ακόμη από την αντίστοιχη Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για συζήτηση και ψήφιση, γιατί όπως έγκαιρα είχε επισημάνει το militaire, υπήρχε οικονομικό θέμα με το άρθρο 1 του νομοσχεδίου, έτσι όπως το τροποποίησαν στο Γραφείο Νομοθετικής Πρωτοβουλίας εισαγάγωντας μέσα σ΄αυτό και την κατηγορία αξιωματικών του ν. 2439/96 που προέρχονται από ΑΣΕΙ. 

Το militaire με πλήρες άρθρο επεξήγησε αναλυτικά και έγκαιρα που έγκειται το πρόβλημα και πως μπορεί να λυθεί.

Το γραφείο Νομοθετικής Πρωτοβουλίας του ΥΠΕΘΑ βρήκε τον τρόπο ώστε να μπορέσει να περάσει από τις συμπληγάδες του Υπουργείου Οικονομικών.

 Τώρα αν ο προτεινόμενος τρόπος είναι και αυτός που ικανοποιεί τα Στελέχη των Ε.Δ. και ταυτόχρονα διευκολύνει την ομαλή λειτουργία των Γενικών Επιτελείων μένει να το δούμε στην πράξη.Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε αναλυτικότερα….

Δείτε  τι θα τροποποιηθεί στο άρθρο 1 του νομοσχεδίου.
ΠΗΓΗ: militaire.gr/


Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!