ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ανησυχητικές κινήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν – Τι έκανε και πυροδότησε φόβους για νέες πυραυλικές δοκιμές

Διαδώστε το

Δεν φαίνεται να ηρεμεί η κατάσταση στη Βόρεια Κορέα καθώς εντείνεται η ανησυχία ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν θα πραγματοποιήσει τις απειλές του και θα προχωρήσει σε νέες πυραυλικές δοκιμές.

Το Reuters επικαλούμενο πηγές του Κορεατικού Συστήματος Τηλεοπτικών Μεταδόσεων (KBS) της Νότιας Κορέας, αναφέρει ότι αρκετοί βορειοκορεατικοί πύραυλοι μεταφέρθηκαν από πυραυλική εγκατάσταση παραγωγής διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων στην Πιονγιάνγκ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται ανώνυμη πηγή πληροφοριών, αξιωματούχοι των νοτιοκορεατικών και αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών ανίχνευσαν πως οι πύραυλοι μεταφέρθηκαν από τον Κέντρο Έρευνας και Μελέτης πυρηνικού εξοπλισμού της Βόρειας Κορέας στο βόρειο τμήμα της Πιονγιάνγκ.

NKOREA-POLITICSΗ έκθεση του KBS υποθέτει ότι, εν μέσω κλιμακούμενων εντάσεων στο πυρηνικό πρόγραμμα της Πιονγιάνγκ, μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να προχωρήσει σε πρόσθετες προκλητικές ενέργειες.

12

Ωστόσο, πηγή του Υπουργείου Άμυνας της Νότιας Κορέας δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει εάν υπήρξαν πράγματι ύποπτες ενέργειες στην περιοχή που αναφέρθηκε.

Οι στρατιωτικοί της Νότιας Κορέας ανησυχούν ότι η Βόρεια Κορέα ενδέχεται να πραγματοποιήσει προκλήσεις στις 10 Οκτωβρίου, στην 72η επέτειο από την ίδρυση του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας.

NKOREA-POLITICS
crashonline.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!