ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Σαντορίνης από τον ΥΕΘΑ και την ΠΑ

Διαδώστε το


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θήρας  Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο. Συζήτησαν τη δυνατότητα στέγασης των δημοσίων υπαλλήλων που εργάζονται στη Σαντορίνη με τη χρησιμοποίηση των υπηρεσιακών οικιών της Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκονται στην περιοχή του αεροδρομίου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αναμένεται να επισκεφθεί τη Σαντορίνη για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέων οικιών.
Enoplos: Τα οικήματα που υπάρχουν στο 134 Αεροπορικού Αποσπάσμα  Θήρας χρησιμοποιούνται από το προσωπικό της Μονάδος και κάποια που περισσεύουν, ως θερινά θέρετρα, για τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη της ΠΑ, ο κύριος Δήμαρχος που τον εκτιμούμε, διότι τον γνωρίζουμε προσωπικά, αφού θέλει να βοηθήσει τους ΔΥ, γιατί δεν φτιάχνει σε δημοτικό οικόπεδο οικίες, ο Δήμος Θήρας από ότι γνωρίζουμε, είναι απο τους ποιο πλούσιους Δήμους της Ελλάδας, σίγουρα θα μπορούν να εξευρεθούν χρήματα για αυτό τον σκοπό, από τα έσοδα του Δήμου και έτσι να μην στερήσει, τις ολιγοήμερες διακοπές, στα στελέχη και τους απόστρατους, που λόγω μειώσεων μισθών και συντάξεων, αδυνατούν να πάνε εκτός ΚΑΑΥ και Θερέτρων, αλλού διακοπές


Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ