ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Η Ηχηρή Απάντηση της Ρωσίας στη Δολοφονία… Απασφάλισε για τα Καλά ο Βλαντιμίρ Πούτιν…

Διαδώστε το

H Ρωσία θ΄απαντήσει στη δολοφονία του στρατηγού Valery Asapov.Δεν θ΄αφήσει να περάσει χωρίς αντίδραση η στοχευμένη δολοφονία του διοικητή των στρατιωτικών επιχειρήσεων που οδήγησε σε ήττα τον ουκρανικό στρατό και τους συμμάχους του.

Θα δώσει ένα σκληρό μάθημα στους αμερικανούς και στο σύνολο της τρομοκρατίας παραβιάζοντας κάθε κόκκινη γραμμή στη μάχη της Deir al-Zour, ειδικότερα διασχίζοντας μαζικά τον Ευφράτη και θέτοντας υπό τον έλεγχό της και των συμμαχικών της δυνάμεων τα πιο πλούσια αποθέματα πετρελαίου κι αερίου της Συρίας και κονιορτοποιώντας έτσι τα όνειρα της Washington σε αυτή τη ζώνη.

Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό Η Ρωσία ν΄ανοίξει μια μάχη στην επαρχία του Idlib και ν΄ανακτήσει δια των συμμαχικών της δυνάμεων την μόνη επαρχία που είναι υπό κυριαρχία των τρομοκρατών.Σε λίγες μέρες αυτές οι υποθέσεις θ΄απαντηθούν καθώς θα ξέρουμε ποια θα είναι η αντίδραση των ρώσων που θα επιλέξουν ως ρεβάνς για το θάνατο του διακεκριμένου στρατηγού…. Idlib ή πεδία πετρελαίου της Deir Ezzor και απόλυτη παραβίαση των κόκκινων γραμμών των αμερικανών.mehwarmasr 25/9/17

Mε βάση τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο της μάχης φαίνεται ότι η Ρωσία επιλέγει το Ιντλίμπ.΄Εντονες αεροπορικές ρωσικές επιδρομές στην επαρχία του Ιντλίμπ σήμερα Σε μια από αυτές καταστράφηκαν πολλές θέσεις και αποθήκες όπλων της 40ης ταξιαρχίας του FSA στην ύπαιθρο του Idlib κατά δήλωση των ίδιων. 
ΠΗΓΗ: dimpenewsΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!