ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΠΕΣΟΝΤΕΣ !!!

Διαδώστε το

Του Αντιναυάρχου εα Κωνσταντίνου Βουλγαράκη

Χθες, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα (και όχι μόνο), η Αθήνα (και όχι μόνο), έγινε κόλαση ….. αποδίδοντας φόρο τιμής και μνήμης, σε ένα «Ήρωα», τον αδικοχαμένο Παύλο Φύσσα!!

Στην μνήμη του Ήρωα, Εθνικό «Σύμβολο του Αντιφασιστικού Αγώνα», γίνονται συνεχώς τελετές, ονοματοδοσίες δρόμων, εγείρονται μνημεία και …. σύσσωμη η Κυβέρνηση και η Πολιτεία, παρίσταται και συμμετέχει, αναγνωρίζοντας την προσφορά του!!Υπήρξαν βέβαια και άλλα θύματα, πολλά θύματα, που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θυμάται, κανένας δεν τιμά, κανένας δεν αναγνωρίζει την προσφορά τους και το κυριότερο ….. κανένας δεν τους προβάλλει ως ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ συμπεριφοράς και αυτοθυσίας, για τα Εθνικά, τα Δημοκρατικά ιδεώδη, για την τιμή, την αξιοπρέπεια, την ανεξαρτησία, αλλά και το δικαίωμα, την ευχέρεια ΟΛΩΝ αυτών, να διαδηλώνουν και να λένε …. «ότι θέλουν»!!

Ας θυμηθούμε τον μακαρίτη ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ …. που έπεσε σε «Εργατικό Ατύχημα» …… ο κακομοίρης!!


Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!