ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ! Ποιοι σήκωσαν «το μισό ΝΑΤΟ» στον αέρα!!!

Διαδώστε το

Μόλις δύο ρωσικά μαχητικά που πέταγαν σε ΟΥΔΕΤΕΡΗ ζώνη κατάφεραν αυτό το… μοναδικό επίτευγμα, πριν περίπου 3 μέρες!

Το TASS αναφέρει ότι τα βομβαρδιστικά αεροσκάφη Tu-22M3 μεγάλης εμβέλειας, πραγματοποίησαν τις συνηθισμένες εκπαιδευτικές αποστολές πάνω από τα ύδατα της Βαλτικής και της Νορβηγικής θάλασσας.

Για τις πτήσεις αυτές επιστρατεύτηκαν τέσσερις ξεχωριστές αεροπορικές δυνάμεις που σήκωσαν τα αεροσκάφη τους για να συνοδεύσουν τα αντίστοιχα ρωσικά. Η πτήση πάνω από τη Βαλτική, αποτελείτο από ένα μόνο ζευγάρι ρωσικών βομβαρδισμών, που «παρεμποδίστηκε» από τα αεροπλάνα F-16 του Βελγίου, F-18 της Φινλανδικής Πολεμικής Αεροπορίας, F-15 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και JAS-39 Σουηδική Πολεμική Αεροπορία, ενώ στο παιχνίδι ετοιμάστηκε να μπει και η βρετανική αεροπορία!Η δεύτερη πτήση πέρα από τη βόρεια νορβηγική θάλασσα συνοδεύτηκε από αμερικανική αεροπορική δύναμη, αποτελούμενη από F-16s.

Οι Ρώσοι τονίζουν ότι οι πτήσεις Tu-22 πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου και χωρίς να παραβιάζονται τα σύνορα άλλων κρατών. Ανέφεραν επίσης ότι οι αερομεταφορείς μεγάλης εμβέλειας πετούν συχνά πάνω από ουδέτερα νερά του Ατλαντικού, της Αρκτικής, της Μαύρης Θάλασσας και του Ειρηνικού.
hellasforce.com
Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!