ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Μεγάλη στρατιωτική άσκηση στο Νέστο

Διαδώστε το

Από την ΧΧ ΤΘΜ ανακοινώνεται ότι, από Τρίτη 26 έως Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί άσκηση μετά στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) στην περιοχή που περικλείεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα.

Την Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, θα μετακινηθούν προσωπικό και μέσα από το Στρατόπεδο «ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ» (χ. Πετροχώρι Ξάνθης), προς την περιοχή της άσκησης και συγκεκριμένα στο Νέστο ποτ. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν κινήσεις προσωπικού και μέσων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από το Νέστο ποτ. μέχρι το ύψος του χ. Γενισέα, χρησιμοποιώντας το υπάρχον επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο.Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν κινήσεις προσωπικού και μέσων, από το Νέστο ποτ. μέχρι το ύψος του χ. Γενισέα, χρησιμοποιώντας το υπάρχον επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο, καθώς και χρήση άσφαιρων πυρών και καπνογόνων.

Η λήξη της άσκησης υπολογίζεται την Πέμπτη 14:00 Σεπτεμβρίου 2017.


xronometro.com/


Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!