ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Απίστευτο... Έπαιξαν πολιτικό παιχνίδι με το θέμα της εγχείρισης της μικρής Νεφέλης...Μπορεί να εγχειριστεί στην Ελλάδα..

Διαδώστε το

Η μικρή Νεφέλη μπορεί να εγχειριστεί στην Ελλάδα – Επικοινωνιακό σόου από τον Γ. Πατούλη

«Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου που χρειάζεται η μικρή Νεφέλη, μπορεί να γίνει στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ακριβώς δίπλα, δηλαδή, από το "Αγία Σοφία" όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα το παιδί. Σε περίπτωση που δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) θα είχε ήδη στείλει το παιδί στο εξωτερικό, όπως κάνει διαχρονικά για εκατοντάδες ασθενείς κάθε χρόνο».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη χθες ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Τάκης Γεωργακόπουλος, με αφορμή την καμπάνια συλλογής χρημάτων που διεξήγε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας, δηλαδή ο Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Γεωργακόπουλος είπε ότι την απόφαση αν θα σταλεί στο εξωτερικό ασθενής, την παίρνει κάθε φορά το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο, που είναι όργανο ανεξάρτητο από τον ΕΟΠΥΥ και αποτελείται από γιατρούς.«Οι θεράποντες ιατροί δεν ήξεραν ότι στο διπλανό ακριβώς νοσοκομείο γίνεται αυτή η επέμβαση; Δεν συνεννοούνται μεταξύ τους οι γιατροί;» διερωτήθηκε.

Σχετικά με τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και τον τρόπο που παρουσιάστηκε, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ εξέφρασε τη λύπη του και την οργή του, διότι ούτε ένας δημοσιογράφος δεν απευθύνθηκε στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας για να δει τι πραγματικά συμβαίνει και γιατί ένα μικρό άρρωστο παιδί έγινε αντικείμενο επικοινωνιακού παιχνιδιού από τον κ. Πατούλη.


Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!