ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! Σχέδιο Δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ουν και αν αποτύχει τότε…

Διαδώστε το

Στρατηγική επιλογή αστραπιαίου χτυπήματος στην Βόρειο Κορέα έχει διαρρεύσει από την κυβέρνηση της Νοτίου Κορέας και συγκεκριμένα από το υπουργείο Άμυνας και τον υπουργό, Moon Jae-in και η πληροφορία αυτή αναδημοσιεύεται και στα τουρκικά ΜΜΕ (HaberTürk).

Resmi belge sısdı Suikast planı = Διέρρευσε το επίσημο έγγραφο

kim_jong_un_icin_suikast_ekibi_hazirlaniyor_1504190430_5765ÖZEL TİM KURULUYOR = ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ)

Το σχέδιο περιλαμβάνει την δράση μιας επιλεγμένης ομάδας πεπειραμένων και αδίστακτων δολοφόνων που θα προσεγγίσουν τον βορειοκορεάτη ηγέτη και θα τον εκτελέσουν, ενώ παράλληλα θα δοθούν αστραπιαία χτυπήματα σε 1000 επίκαιρους και κομβικούς στόχους.

Το σχέδιο προβλέπει ταχύτατη διείσδυση της ομάδας δολοφόνων στο βόρειο κορεατικό έδαφος και στην εκτέλεση των στόχων σε χρόνο μηδέν (προφανώς σε συνεργασία με αντικαθεστωτικά άτομα στο εσωτερικό της χώρας). Η εκτέλεση του σχεδίου θα αποτρέψει όπως ελπίζεται μια μαζική πολεμική αναμέτρηση.

Πηγή:nikosxeiladakis

Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!