ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Μαγνητίζει τα βλέμματα η παρουσία των Ειδικών Δυνάμεων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Διαδώστε το

Άκρως εντυπωσιακό είναι το Περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο επισκέπτης της ΔΕΘ μπορεί να δει απο κοντά Οπλικά Συστήματα, το Τάγμα Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς, αλλά και να δοκιμάσει τις τεχνικές αναρρίχησης των Ειδικών Δυνάμεων με τους Καταδρομείς να έχουν τον πρώτο λόγο!
Η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στην 82η ΔΕΘ εντάσσεται στο πλαίσιο της εξωστρεφούς δράσεώς τους και της διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους πολίτες. Αποσκοπεί δε στην ανάδειξη του πολυσχιδούς έργου τους, τόσο στο επίπεδο της επιχειρησιακής τους αποστολής, όσο και στο επίπεδο της κοινωνικής τους προσφοράς, με προβολή της ιστορίας, των δυνατοτήτων και των προοπτικών τους.

Το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελείται από εκθέματα των τριών Κλάδων, καθώς και του Πολεμικού Μουσείου/Παράρτημα Θεσσαλονίκης και περιλαμβάνει τις ακόλουθες τέσσερις θεματικές ενότητες:

“Παρελθόν-Παρόν-Μέλλον”, με αναφορά στη συνολική ιστορική διαδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων μέχρι σήμερα.

“Διάδραση με το Κοινό”, με δράσεις, στις οποίες θα είναι δυνατή η συμμετοχή του κοινού π.χ. τεχνική αναρρίχηση και εκμάθηση κόμβων. Επίσης παρουσιάζονται δράσεις Ειδικών Δυνάμεων και του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς.“Διοικητική Μέριμνα σε δράση”, όπου επιδεικνύεται η λειτουργία αναγκαίων υπηρεσιών υγειονομικής υποστήριξης και τροφοδοσίας, σε συνθήκες εκστρατείας.

“Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις”, όπου εκτίθεται αντιπροσωπευτικό δείγμα των διατιθέμενων οπλικών συστημάτων.


thesslife


Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ