ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

«Γκρίνια» από Στελέχη που ασχολήθηκαν με το περίπτερο της ΔΕΘ

Διαδώστε το

«Γκρίνια» έχει ξεκινήσει από Στελέχη, για τα ωράρια που απασχολήθηκαν στην ΔΕΘ, ξεκινώντας αρχικά, με το όλο στήσιμο της έκθεσης και συνεχίζοντας, είτε κάνοντας υπηρεσίες ξεναγού, είτε φύλαξης των χώρων, των στρατιωτικών εκθεμάτων της έκθεσης, τα στελέχη αυτά, εργάσθηκαν με εξαιρετικό ζήλο, εκτός ωραρίου, καθημερινές και αργίες, αρκετές ώρες παραπάνω, του κανονικού ωραρίου εργασίας, χωρίς μάλιστα, να λάβουν καμία απαλλαγή για ξεκούραση.

Ελπίζουμε, η Ανώτατη Ιεραρχία, να μην τηρήσει σιγή ιχθύος, αλλά να μεριμνήσει,  ώστε να τους δοθεί, αυτό που δικαιούνται,  διότι τα στελέχη αυτά, ξεπέρασαν κατά πολύ, το πέραν του καλού εννοούμενου του καθήκοντος, με τελικό αποτέλεσμα, την πλήρη επιτυχία, της στρατιωτικής έκθεσης και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το πλήθος του κόσμου, που με ενθουσιασμό,  επισκέφθηκε την στρατιωτική έκθεση  από την οποία έμεινε, πλήρως ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος!


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!