ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Επιμνημόσυνη Δέηση προς Τιμή του Υποσμηναγού (I) Δημήτριου Στρατάκια

Διαδώστε το

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην 135 Σμηναρχία Μάχης (135ΣΜ), στην Αεροπορική Βάση Σκύρου,  επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, προς τιμή του Υποσμηναγού (Ι) Δημήτριου Στρατάκια, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, στις 30 Σεπτεμβρίου 1997, στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Σκύρου.


Στην τελετή παρεβρέθηκαν μέλη της οικογένειας, ο Επιτελάρχης του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γιάνναρος, αντιπροσωπείες Αξιωματικών του Αρχηγείου, της 114 Πτέρυγας Μάχης και την 135ΣΜ, οι Διοικητές των Μονάδων Ενόπλων Δυνάμεων Φρουράς Σκύρου, εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Συλλόγου Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων και οι τοπικές θρησκευτικές Αρχές.


Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!