ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ελικόπτερα Kiowa από τις ΗΠΑ τέλος! Τι “χάλασε” την απόκτησή τους

Διαδώστε το

Ελικόπτερα Kiowa από τις ΗΠΑ ,τέλος! Όχι επειδή οι Αμερικανοί δεν θέλουν να μας τα δώσουν.Αντιθέτως…Το πρόβλημα είναι πως θέλουν να μας τα δώσουν.

Το ελληνικό ενδιαφέρον για την απόκτηση μεταχειρισμένων OH-58D Kiowa Warrior είχε να κάνει με ελικόπτερα εξοπλισμένα που θα συνοδεύονταν από πακέτο ανταλλακτικών και τεχνικής υποστήριξης.Η αμερικανική πλευρά αρχικά είχε δείξει πως δεν είχε αντίρρηση να δώσει αυτά που ζητούσε η Ελλάδα.Αλλά σύντομα άρχισαν …οι εκπτώσεις.

Ευτυχώς παρά τις θριαμβολογίες συγκεκριμένων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων μετά από την επίσκεψη του Α/ΓΕΣ στις ΗΠΑ, επικράτησε στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ και μπήκε…φρένο. Η ελληνική θέση είναι μία και είναι σαφέστατη: ή μας δίνουν τα ελικόπτερα εξοπλισμένα και με ανταλλακτικά ή θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού “πελατεία”. Ευπρόσδεκτη η αμερικανική βοήθεια αλλά να ΄χει νόημα και ουσία.
ΠΗΓΗ: militaire.gr/


Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!