ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Επίδειξη μαχαιριού από έναν Ρώσο Spetsnaz και έναν Αμερικανό Marine -Learn from the best

Διαδώστε το

Το μαχαίρι είναι το πιο δύσκολο και το πιο θανατηφόρο όπλο που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένας άνθρωπος. Οι κανόνες είναι απλοί: Αν το μαχαίρι βγει πάντα κόβει, τίποτα δεν το σταματάει από αυτό

Στις ταινίες βλέπουμε πάντα τον ήρωα σε σχετικά στατική συμπεριφορά να σταματάει το χέρι με το μαχαίρι. Τρίχες κατσαρές, το μαχαίρι δεν σταματιέται διότι πολύ απλά δεν χρειάζεται να τρυπήσει αρκεί να κόψει και η αιμορραγία κάνει τα υπόλοιπα.

Επίσης ένας καλός χρήστης μαχαιριού μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει και το χέρι που το χρησιμοποιεί και να συνεχίσει την θανατηφόρα επίθεσή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ειδικός στην χρήση μαχαιριών και δάσκαλος του Φιλιππινέζικου Κάλι Εσκρίμα Ντάνι Ινοσάντο έχει αποδείξει ότι ένας ένοπλος αστυνομικός για να έχει ελπίδες επιβίωσης εναντίον ενός έμπειρου μαχαιροβγάλτη σε κλειστούς χώρους έχει ανάγκη απόστασης πάνω από 5 μέτρα.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε μια επίδειξη τεχνικών από έναν Ρώσο Spetsnaz και έναν πρώην Αμερικανό Πεζοναύτη. Το αντικείμενο δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι καλύτερος και οι δύο έχουν τα «παράσημά» τους αλλά με την χρήση αυτού του όπλου την οποία και έχουν μάθει στους αντίστοιχους στρατούς.Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι ο επαγγελματίας δολοφόνος Λεόν στην ομώνυμη ταινία έλεγε:«Οι ερασιτέχνες είναι ελεύθεροι σκοπευτές οι επαγγελματίες έρχονται δίπλα στον 'πελάτη' με μαχαίρι»

pronews.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!