ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Η Νικολέτα που στα 15 θα αλλάξει φύλο και θα λέγεται πλέον Νικόλας όταν στα 18 περάσει στην Σχολή Ευελπίδων τι θα γίνει ???

Διαδώστε το

Το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ψηφίστηκε, οι ΕΔ θα πρέπει να ετοιμαστούν κατάλληλα, για το πως θα αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα που θα προκύψει στην πορεία στο γεγονός, για την εισαγωγή αυτών, που θα αλλάξουν φύλο στις Στρατιωτικές Σχολές, καθώς και σε θέματα στρατολογίας, δηλαδή αν κάποιο αγόρι αλλάξει και γίνει κορίτσι αν θα υπηρετεί θητεία ή όχιΚάποιοι φυσικά θα πουν, ότι τα άτομα αυτά δεν θα ακολουθήσουν καριέρα στις ΕΔ λόγω διαφορετικής κουλτούρας, εδώ όσοι το υποστηρίξουν αυτό, κάνουν λάθος, διότι περίπου έτσι έλεγαν και για τους ελληνοποιημένους, αλλά τους είδαμε σε Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές... 

Όπως και να το δει κανείς πάντως, σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρων, να δούμε πως οι ΕΔ θα χειριστούν το θέμα αυτό.

Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!