ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ 2017

Διαδώστε το

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017», ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΑΔΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.

Τόσο ο πολιτικός προϊστάμενος των ενόπλων μας δυνάμεων, όσο και η φυσική τους ηγεσία, έδωσαν συγχαρητήρια και μίλησαν με κολακευτικά λόγια αναφερόμενοι στην τελειότητα της εκτέλεσης και την εμφάνιση όλων των φάσεων της άσκησης από όσους συμμετείχαν. Μόνο που έμειναν τελικά όλοι μόνο στα διθυραμβικά σχόλια, τις καλές κουβέντες και τίποτε περισσότερο.Κι αναφερόμαστε στην τιμητική άδεια έστω και μιας ημέρας, ως «επιβράβευση» όσων πήραν μέρος στην άψογα εκτελεσμένη άσκηση του ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ. Γιατί μπορεί στον Έβρο να διήρκεσε περίπου μια βδομάδα, αλλά υπήρξε στρατιωτικό προσωπικό που την προετοίμαζε εδώ και ένα μήνα. Κι όλα αυτά κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες πολλές φορές.

Κανένας δεν αντιλέγει πως αυτό είναι το καθήκον τους, η αποστολή τους και η δουλειά τους αν θέλετε. Θα αποτελούσε όμως μια ηθική ανταμοιβή η ανακοίνωση του υπουργού κ. Καμμένου, ότι τους δίνει έστω και μια ημέρα τιμητική άδεια.
ΠΗΓΗ: thinknews.gr/Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!